VERZENDING

Verzendkosten

Voor elk land waarneer we verzenden (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, UK en Luxemburg) geld een vaste verzendkost van € 2,00 voor levering aan een DPD pickup shop en € 3,00 voor een thuislevering.

Snelle levering

We nemen onze tijd om elke bestelling zorgvuldig in te pakken en te verzenden. Toch vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling op tijd wordt bezorgd. Daarom wordt jouw bestelling binnen de 3 werkdagen geleverd. Als je een bestelling plaatst in het weekend, kan je jouw pakket verwachten op dinsdag. Je kan je bestelling volgen via e-mail, vanaf het moment dat je bestelling wordt verzonden vanuit ons magazijn.

Als er iets mis is gegaan met de bezorging van jouw bestelling, breng ons hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte.

Levermethodes

Wij bieden twee leveropties aan: Thuislevering en bezorging op een DPD afhaalpunt.

Thuislevering spreekt voor zich, onze leverpartner (DPD) levert het pakket bij jouw thuis. Als je niet thuis bent, proberen ze het pakket op een ander moment nog eens te leveren. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent, laten ze een bericht achter en mag je het pakket komen afhalen in een DPD afhaalpunt.

Levering bij een DPD afhaalpunt betekent dat jouw pakket bezorgd wordt in een nabijgelegen winkel. Als je bij het betalen je bezorgadres hebt ingegeven, zullen we je enkele nabijgelegen DPD afhaalpunten voorstellen. Je zal een e-mail ontvangen als het pakket is aangekomen op jouw afhaalpunt. Dan kan je het gaan afhalen wanneer jij wil. Als je het pakket binnen de 10 dagen niet hebt afgehaald, zal je pakket terug naar ons geretourneerd worden.